Aanbieden warmtefoto

Thema avond Duurzame Energie

Op de thema avond van de Dorpsraad Wehl op 23 september jl. is over energiebesparing en duurzaamheid gesproken. Vanuit het VerduurSaam energieloket en de gemeente Doetinchem is er die avond ook het aanbod gedaan om een gratis ‘warmtefoto’ van hun huis te laten maken.

Eind januari, tijdens de koude periode, is er bij de inwoners die zich die avond hadden opgegeven een warmtefoto gemaakt.

De warmtefoto wordt u gratis aangeboden door de Dorpsraad Wehl, de gemeente Doetinchem en het verduurSaam energieloket.

 

Ophalen warmtefoto
Graag nodigen wij u via deze weg uit om de gratis warmtefoto van uw woning op te halen. Dit kan op donderdag 16 februari om 19.30 uur in het Het RaadhuisRaadhuisplein 1 in Wehl. Daar staan tevens een lekkere kop koffie of thee voor u klaar. 

Wat kunt u verwachten? 
Tijdens deze avond zijn leden van de Dorpsraad Wehl en deskundigen van het verduurSaam energieloket en de gemeente Doetinchem aanwezig. Zij geven informatie over de warmtefoto’s en helpen u met het interpreteren van uw eigen foto. Ook kunnen zij u alles vertellen over de mogelijkheden om eventuele warmtelekken tegen te gaan, andere manieren om energie te besparen en de beschikbare subsidies en leningen hiervoor. We informeren u graag over de mogelijkheden, maar u zit vanzelfsprekend nergens aan vast!

Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om met uw buurtbewoners in gesprek te gaan over de warmtefoto’s en de resultaten te vergelijken.

Graag zien we u donderdag 16 februari om 19:30 uur in Het Raadhuis. Heeft u vooraf vragen of bent u verhinderd? Dan kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail (info@verduursaamenergieloket.nl) of telefoon (0314 – 820 360).

VerduurSaam Energieloket

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.