Elektrokar in Doetinchem en Wehl

** Nieuwsbrief **

Voertuig in Doetinchem
De elektrokar zoals deze gaat rijden tussen Wehl en Doetinchem en andersom was enige tijd geleden even in Doetinchem. Het ging om een prototype en er zijn enkele foto’s gemaakt voor de deur van het Seniorenontmoetingspunt. Het duurt helaas nog even voor het voertuig zal gaan rijden in en rond Wehl en Doetinchem. Maar: Er zijn genoeg positieve ontwikkelingen die de Elektrokar met stappen dichterbij brengt.

Bestuur
Er is nog geen bestuur omdat de geschikte mensen nog niet gevonden zijn. Fons Welsing heeft een gesprek gehad met Paul Gerritsen, maar hij heeft al teveel om handen om in ons bestuur plaats te nemen. Hij heeft wel aangegeven zijn netwerk aan te zullen spreken op zoek naar bestuursleden voor onze stichting. Bovendien zijn er bij de Rotary ook een aantal leden enthousiast om eventueel plaats te nemen in het bestuur. Dat bleek na de presentatie die Fons daar onlang gegeven heeft.

Presentatie Rotary
Fons heeft drie weken geleden een presentatie gegeven bij de Rotary. Enerzijds om bekendheid te genereren, anderzijds om geld los te kijken en wellicht mensen voor het bestuur te vinden. De presentatie ging goed en ook de leden van de Rotary waren tevreden. Leden kunnen zich nu inschrijven voor een van de zes projecten, waar de Elektrokar er een van is. Daarna kunnen de leden die zich inschrijven ons gaan helpen. Dat kan op verschillende terreinen, bijvoorbeeld met externe expertise maar ook met bestuurders voor op de wagen en mensen voor in het bestuur vanuit hun eigen netwerk. Wanneer er daarna blijkt dat er extra geld nodig is, kan dit eventueel vanuit de Rotary komen.

Dat was het voor deze keer. In de volgende nieuwsbrief hopen we jullie meer duidelijkheid te kunnen geven over het bestuur en vrijwilligers voor de wagens.

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.