Evaluatie Dorpsplan 2015

Dorpsplan Wehl & Nieuw-Wehl “Samen maken we de toekomst”

Afgelopen maandag, 25 september hebben een aantal oud leden van de dorpswerkgroep en leden van de Dorpsraad bij elkaar gezeten om het dorpsplan Wehl & Nieuw-Wehl “samen maken we de toekomst” uit 2015 te evalueren, wat is er gebeurd sindsdien. We zijn kwamen tot een voorlopige conclusie dat er sinds 2015 al een aantal thema’s zijn opgepakt. Zo is de plaatselijke donderdagmarkt verplaatst van de grote straat naar het Wilhelminaplein. Ook is er een evenementencommissie gestart die al meerdere feestjes hebben geregeld. Er is een start gemaakt met het centrumplan en zo zijn er nog een aantal thema’s opgepakt.

Duurzaamheid

Het Thema duurzaamheid is niet beschreven in het dorpsplan, maar het is gebleken dat er wel behoefte voor was en dit is ook middels een drukbezochte thema avond gepresenteerd. Vanuit deze thema avond is er een werkgroep ontstaan die af en toe bij elkaar komt en waar gewenst is, ingesprongen wordt op de mogelijkheden.

Thema avond voor een evaluatie van het Dorpsplan

Uit de bijeenkomst van afgelopen maandag is naar voren gekomen dat het wenselijk is om het Dorpsplan met de inwoners te bespreken. Dit  willen we in het voorjaar van 2018 gaan invullen. Achter de schermen wordt er inmiddels druk gewerkt aan de invulling van deze thema avond. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws!

Downloaden (PDF, Onbekend)

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.