Informatieavond Zwerfafvalbrigade Wehl een groot succes

Druk bezochte informatieavond over zwerfafvalbrigade

Inwoners van Wehl reageerden bijzonder positief op het idee om met een Zwerfafvalbrigade het afval in Wehl aan te pakken. Dat bleek afgelopen maandag 5 november op de informatieavond, georganiseerd door Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) in samenwerking met de Dorpsraad Wehl en Buha. Deze infoavond werd in het Raadhuis in Wehl gehouden. Een enthousiaste groep van 10 – 15 mensen meldden zich meteen aan. De officiële start is medio december. Intussen worden er hesjes, grijpers en andere benodigdheden besteld, zodat de groep herkenbaar is als Zwerfafvalbrigade en wordt er met een afvaardiging van deze groep en SLG een ronde gemaakt om risicoplekken te inventariseren.

Zo wordt het een stuk schoner èn zo worden inwoners bewust gemaakt van het zwerfafvalprobleem: afval hoort niet op straat maar in een prullenbak of thuis in de container.

Iedereen die ook de handen uit de mouwen wil steken, kan contact opnemen met Derk Huizinga van SLG via telefoonnummer 026-3537444 of d.huizinga@landschapsbeheergelderland.nl

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.