Thema avond “Heeft de jeugd toekomst in Wehl?”

Als dorpsraad van Wehl en Nieuw-Wehl hebben we als doel de leefbaarheid van de dorpen te behouden en waar nodig vergroten. In 2015 is er middels een dorpsplan ‘Samen maken we de toekomst’ beschreven welke wensen er zijn de komende 10 jaar. Hierbij is ook aandacht geschonken aan de jeugd. Er zijn vanuit inwoners al een aantal initiatieven in de regio om jongeren in de eigen woonplaats of regio te houden. Er staan regelmatig berichten in de krant over de mogelijkheden voor b.v. een jongerenhotel in Doetinchem, maar ook het gebrek aan starterswoningen in Zelhem en in Zieuwent.

Woensdagavond 22 maart (onder voorbehoud) zal er een thema avond gehouden worden waarin de jeugd van Wehl en Nieuw-Wehl centraal staat. Er is een voorbereidingsgroep ingesteld die de avond vorm gaat geven. Zij kunnen dit echter niet alleen. Deze avond moet niet alleen over de jeugd gaan, maar moet samen met de jeugd vorm gegeven worden. Wonen, werken en vrije tijd zijn mogelijke items waarover gesproken kan worden.

Via deze manier doen we een oproep aan jongeren om samen na te denken over de concrete invulling van die avond. Natuurlijk kunt u ook komen wanneer u niet meer tot de jeugd behoort.

Op maandagavond 20 februari om 19:30 uur in het Raadhuis willen we, samen met het Buurtplein met elkaar brainstormen over de invulling van de thema avond. Je bent hierbij van harte uitgenodigd!

Wanneer je meer informatie wilt, vragen hebt of ideeën en je kunt niet aanwezig zijn, dan kun je via het contactformulier reageren.

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

 

Naam (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Telefoonnummer (niet verplicht)

E-mail (verplicht)

Vragen, opmerkingen of ideeën:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.