Waarnemend burgemeester maakt kennis met dorpsraad

2016-07-05_portretfoto_traag_jpg_001Waarnemend burgemeester mw. Traag, samen met wijkregisseur Norbert Berns zijn op uitnodiging van de Dorpsraad Wehl en Nieuw-Wehl op 14 december jl. geweest om kennis te maken. Het was een open gesprek waarbij de volgende zaken besproken zijn. Orde en veiligheid, hieraan gekoppeld het veiligheidsgevoel. Ook is de Domus besproken en is er gesproken over de vorderingen van het centrumplan.

Daarnaast is er aandacht geweest over de communicatie van gemeente richting haar burgers. Er bestaat een gevoel dat Gemeente Doetinchem, Wehl en hierbij natuurlijk ook Nieuw-Wehl soms wat vergeet. Voorbeeld hiervan zijn veranderingen in het groenbeheer. Belangrijk hierin is een open communicatie richting haar burgers, waardoor er meer begrip kan ontstaan.
Onze waarnemend burgemeester heeft de punten ter kennis genomen en zal, waar nodig actie ondernemen. Burgemeester mw. Traag heeft aangegeven graag af en toe langs te komen om belangrijke punten makkelijker bespreekbaar te maken. Ze hoopt op die manier het vertrouwen van en de band met haar burgers te versterken.

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.