Zet een streep door discriminatie

Doetinchem zet een streep door discriminatie; letterlijk! Van 15 tot 21 maart staan er grote borden door de gemeente verspreid met deze tekst. Wij willen de dialoog over dit thema stimuleren en nodigen u uit om de stift te pakken en ook uw streep te zetten. Hoe tolerant is onze gemeente? Wanneer zou u iets melden bij het meldpunt discriminatie? Hoe zit het met arbeidsdiscriminatie?

Ga in gesprek over discriminatie.

Maandag 21 maart is de internationale dag tegen racisme en discriminatie. Op deze dag verzamelen wij alle borden in het gemeentehuis en organiseren wij de “discriminatie dialoog”. Vanaf 19.30 uur (inloop) bent u van harte welkom om vanaf 20.00 uur (aanvang) met ons van gedachten te wisselen over dit thema .

Waar kan ik mij aanmelden?

Om goede voorbereidingen te kunnen treffen vragen wij u om zich vooraf aan te melden via e-mailadres s.dolleman@buurtpleinbv.nl. Dit kan tot en met 18 maart onder vermelding van; Doetinchems Discriminatie Dialoog.

Meedoen met de campagne?

Staat uw organisatie achter deze campagne? Laat dit dan zien op uw website. Via de toolkit http://toolkit.discriminatie.nl kom je op de site die hoort bij de campagne. Daar kunnen banners
worden gedownload. Voor extra informatie over het thema kunt u terecht op http://art1-nog.nl
[responsivevoice_button voice=”Dutch Female”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.